Yönetim Bilişim Sistemleri

YKS 2020 ile DEU YBS’ye Hoşgeldiniz!

DEÜ YBS BÖLÜMÜ SİZİ KAZANDI.

Aramıza Hoşgeldiniz!

Çok değerli öğrenci arkadaşlarım, uzun ve zorlu bir yolculuk sonrası bölümümüze kazanarak kayıt yaptırma hakkı kazandınız.

Sizleri gönülden tebrik ediyorum.Hayallerinizi gerçekleştirmek için tüm hocalarım ile birlikte var gücümüzle çalışacağız. Her türlü sıkıntınızı elimizden geldiğince çözerek, eğitiminizi uluslarası seviyede alabilmeniz için emek vereceğiz, çabalayacağız, hırslanacağız ve başaracağız.

Bölümümüzü yeni kazanan öğrenciler, hoşgeldiniz mesajı için tıklayınız.

Sevgili öğrencileri, 3 kayıt türünden birini tercih edebilirsiniz:

1. İsteyen adaylar e-devlet üzerinden e-kayıt yapabilirler. E-Devlet üzerinden kayıt yapmak isteyenler, rehber için tıklayınız.
  2. İsteyen adaylar üniversitemize gelerek kayıt yaptırabilirler. Üniversitemize gelerek kayıt yaptıracak adaylar için Kayıt Rehberini görmek için tıklayınız..
  3. Üniversitemize gelemeyecek adaylar üniversitemiz sistemi üzerinden DEÜ-ONLİNE üzerinden kayıt yaptırabilirler. Üniversitemize gelemeyecek adaylar için ONLINE kayıt rehberi için tıklayınız.
wpChatIcon