Yönetim Bilişim Sistemleri

2020-2021 Öğretim Dönemi Lisansüstü Programlar Sınav Bilgileri

Değerli adaylar,

Dokuz Eylül Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans ve Doktora programlarına gösterdiğiniz ilgiden ötürü çok teşekkür ederiz.

Yapılacak olan sınavlarla ilgili aşağıdaki bilgilendirmeleri  yapmak istiyoruz.

• Tezli yüksek lisans programı için 23.09.2020 saat 09:30 da sadece yazılı sınav  aşağıdaki adreste B1, B2 ve B3 amfilerinde yapılacaktır
  • Doktora programı için ise yazılı sınav 24.09.2020 saat 09:30 B1 amfisinde sözlü sınav aynı gün saat 13:30 da yine B1 amfisinde yapılacaktır.
  • Sınavlar Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dokuzçeşmeler Buca Kampüsünde yapılacaktır.
  • Kampüs Buca merkezde Hasanağa Bahçesi karşısındadır. Detaylı yol bilgisi ve harita bu sitenin iletişim bölümünde görülebilir.
  • Dokuzçeşmeler Kampüsü yerleşim planı ve sınav yerlerine ulaşım ile ilgili detay aşağıdaki haritada aşağıda görülebilir.
  • Pandemi nedeniyle Dokuzçeşmeler Kampüsüne haritada gösterildiği üzere sadece tek bir kapıdan (A Kapısı) giriş yapabilirsiniz.
  • Aracınızı kampüs içerisine girdikten sonra sağ taraftaki misafir park yerlerine veya kampüs dışındaki uygun yerlere park edebilirsiniz.
  • Sınav yerine ulaşmak için mavi çizgi ile gösterilen güzergahı izleyiniz.
  • Sınavlara gelirken HES Kodu almanız gerekmektedir.
  • Kendinizin ve etrafınızdaki herkesin sağlığı için sınavlara mutlaka maske ile gelmelisiniz.
  • Sınavlara maske yanında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeyi kabul ederek gelmelisiniz.
  • Sosyal bilimler Enstitüsünün sınavlarla ilgili bilgilendirmesine buradan ulaşabilirsiniz.
  • Bölümle, programlarımızla veya eğitim ile ilgili her türlü sorularınızın cevabını bu sitenin Sıkça Sorulan Sorular sayfasında bulabilirsiniz.
  • Aklınızda hala yanıtını bulamadığınız sorularınız var ise vahap.tecim@deu.edu.tr adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Sınava katılacak tüm adaylara başarılar diliyorum.

Prof.Dr. Vahap Tecim
Bölüm Başkanı