Yönetim Bilişim Sistemleri

Bi Cup Gel: DEÜ YBS ile Çay Saati – Seri No:1 – Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitimde Yaşanan Sorunlar

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü olarak belli periyotlarla canlı olarak sunacağımız DEÜ YBS ile Çay Saati sohbetlerimizin ilkinde;

Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitimde Yaşanan Sorunlar: Motivasyon İçin Neler Yapmalıyız” konusu ile açılışı yapıyoruz.

Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Vahap TECİM moderatörlüğünde canlı DEÜ YBS stüdyosunda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak aynı ortamda bulunan 4 (2 lisans ve 2 yüksek lisans) ve uzaktan bağlanan 4 (2 lisans ve 2 yüksek lisans) öğrencilerimizle konuyu detaylı olarak tartışıp kendi çözümlerimizi ortaya koyacağız. 14 Nisan 2021 Çarşamba saat 17:00 de başlayacak canlı yayınımıza DEÜ YBS YouTube kanalında katılabilir, öneri ve yorumlarda bulunabilirsiniz.

Gençleri Gençlerle Konuşacağız…

wpChatIcon