Yönetim Bilişim Sistemleri

DEÜ YBS Mezunları İçin Dijital Andaç Yapıyor. Mezuniyetiniz Daha Anlamı ve Değerli Olacak..

Pandemi nedeniyle son 2 yıldır çok zor şartlar altında eğitimlerine devam eden öğrencilerimize bir an önce kavuşmanın heyecanını yaşamaktayız.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü olarak öğrencilerimiz okumuş oldukları bölümde mezun olurken yaşamış oldukları iyi, kötü, heyecanlı, komik anılarını ve arkadaşlıklarını beraberinde götürmeleri için DİJİTAL ANDAÇ projesi başlatmış bulunuyoruz.

Şimdilik bütün YBS lisans öğrencilerimizin sisteme giriş hakkı verildiği ve sadece son sınıf öğrencilerine ve öğretim üyelerine mesaj ve resimler eklenebileceği Andaç’a nasıl giriş yapılacağı, nelerin var olduğu gibi soruların cevabını bulabileceğiniz bilgilendirmeleri proje sahipleri olan Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Vahap TECİM ve Meriç KORKMAZ yapacaktır.

Bir kahve eşliğinde sizleri bekliyoruz…

Toplantı Linki: https://www.youtube.com/watch?v=PCwlHXUOP70

wpChatIcon